e-Ügyintézés

Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK)

Az állampolgárokkal való elektronikus kommunikációban az erre a célra megtervezett elektronikus űrlapok használatára van lehetőség. Az állampolgárok a Hivatalunk által tervezett elektronikus űrlapokat jelenleg a Hunya.hu honlapjáról töltik le, majd pedig a Kormányzati Portálról, illetve a NAV oldaláról letölthető ÁNYK-val töltik ki. Az űrlap lehetővé teheti további fájlok csatolását is, még a küldésre megjelölés előtt. A kitöltés befejeztével az űrlapot az állampolgár megjelöli ügyfélkapus beküldésre (ekkor a kitöltött űrlapot az ÁNYK tömöríti, titkosítja és létrehozza a kr borítékot .kr kiterjesztéssel).

Az Általános Nyomtatvány Kitöltő a Kormányzati Portálon érhető el

(http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/szolgaltatasok/adonyomtatvany.html).

Az ÁNYK-ról ezen a linken míg az ügyfélkapus regisztrációról itt olvashat bővebben. 

Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy a nyomtatványok Ügyfélkapus beküldése előtt a HU13BEUINT nyomtatvány kitöltésével és hagyományos dokumentumként történő beküldésével jelezzék elektronikus kapcsolattartási igényüket és kapcsolattartójuk adatait.

Hunyai Önkormányzat elektronikus nyomtatványai (ÁNYK)

Helyi adózás

 HU17IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2017-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál és egyszerűsített adóalap megállapítás módú bevallását teljesíteni.
 HU16IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2016-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál és egyszerűsített adóalap megállapítás módú bevallását teljesíteni.
 HU15IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2015-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
 HU15IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2015-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
 HU14IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2014-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
 HU14IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2014-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
 HU13IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2013-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
 HU13IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2013-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
 HU12IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2012-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
 HU12IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2012-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
 HU14BEJVALT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet az adózással kapcsolatos bejelentkezést és változás bejelentést benyújtani.
 HU13BEJVALT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet az adózással kapcsolatos bejelentkezést és változás bejelentést benyújtani. Hatálytalan 2014. január 1-től!
HU13AIGKER - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a helyi adóhatóságtól általános vagy nemleges adóigazolást igényelni. A nyomtatvány elektronikusan is benyújtható.
 HU13BEUINT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon kell az elektronikus kapcsolattartási igényt bejelenteni.