Pályázati felhívás építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére

Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatala közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 2018.10.01.-2019.12.31. –ig tartó közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

I. melléklet 15. Építésügyi igazgatási terület

Ellátandó feladatok:

Építési engedélyezési eljárások lefolytatása, helyszíni ellenőrzések, panaszügyekben való eljárás, Településrendezési Terv készítésében való közreműködés, nyilvántartások vezetése, statisztikai jelenések készítése.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Gyomaendrődi Járás közigazgatási területén építmények építési engedélyezési, továbbá építmények használatbavételi, fennmaradási engedélyezési eljárásának lefolytatása. Más hatóságok engedélyezési eljárásában, a Település Rendezési Tervben előírtak érvényesítése érdekében szakhatóságként való közreműködés.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal SzMSz és Közszolgálati Szabályzata rendelkezései rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, Egyetemi szintű építészmérnöki vagy építőmérnöki (magasépítő területen szerkezetépítő szakirány) szakképzettség, főiskolai szintű magasépítő üzemmérnöki, építészmérnöki, építőmérnöki (magasépítő területen szerkezetépítő szakirány) vagy városgazdálkodási üzemmérnöki (ezzel egyenértékű településmérnöki) szakképzettség vagy ezekkel egyenértékűnek elismert szakképzettség, VAGY Alapképzésben szerzett építész, épületszerkezeti konstruktőr vagy magasépítési szakirányán szerzett szakképzettség, mesterfokozatú képzésben szerzett tervező építészmérnöki, szerkezettervező építészmérnöki szakképzettség, osztatlan képzésben szerzett építész szakképzettség vagy ezekkel egyenértékűnek elismert szakképzettség.,
  • Építéshatósági területen szerzett tapasztalat. - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • A munkakör betöltéséhez 3 hónap próbaidő.

Előnyt jelentő kompetenciák:

  • B kategóriás jogosítvány.
  • ÉTDR ismerete
  • Közigazgatási szakvizsga.
  • Építésügyi vizsga
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány.
  • Iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata.
  • 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti fényképes szakmai önéletrajz.
  • Hozzájáruló nyilatkozat, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatokat a pályázati eljárással összefüggésben kezeljék, a bírálatban részvevők megismerjék és véleményezzék.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 28.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VI/2235/2018. , valamint a munkakör megnevezését: Építéshatósági ügyintéző.


A pályázat elbírálásának határideje:
2018. október 3.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkáltató igény alapján szolgálati lakást biztosíthat, bérleti szerződés alapján. A munkáltató a pályázat eredménytelenné nyilvánítás jogát fenntartja. A pályázati kiírásnak nem megfelelő (tartalmi és formai követelmény) pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyag visszaküldésre kerül.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.gyomaendrod.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. szeptember 11.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.